Let it snow!


PamPam Auteur

Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Pam heeft ontvangen van andere leden.

Moderator Reacties: 994
Allrounder

Allrounder

Expert

Expert

Lezer

Lezer

14 december 2017, 09:35


Wat een heerlijke winterdagen hebben we begin deze week gehad. Je krijgt er al helemaal een kerst gevoel van. Maar op weg naar werk is dit natuurlijk een stuk minder fijn.. Enorme files en al die treinen die uitvallen. Hoe goed ben jij voorbereid voor de winter?

Winterbanden


Elk jaar rest de vraag, heb je nou wel of geen winterbanden nodig? De meningen hierover zijn verdeeld. Natuurlijk zijn winterbanden beter, maar beïnvloed dit vervolgens ook je rijgedrag? Ga je met winterbanden bijvoorbeeld roekelozer rijden dan je normaal zou doen? 'Er is in Nederland een sfeer ontstaan dat iedereen winterbanden moet kopen, maar onze winters zijn niet te vergelijken met die van andere Europese landen. Ook voelen automobilisten zich veiliger met winterbanden, wat leidt tot roekelozer rijgedrag’. Zegt verkeerspsycholoog Gerard Tertoolen (Volkskrant). Wat denk jij? Lees ook ons blog in de Knab Bieb Winterbanden: waarom ze best nuttig zijn.

Voorkom een winterdip


Zeker geen onbelangrijke, de winterdip. Veel mensen zullen het herkennen. Geen zin om boodschappen te doen, geen zin om de kou in te gaan en al helemaal geen zin om te gaan sporten. Maar hoe voorkom je dit nou? Allereerst door wél naar buiten te gaan. Breng tijd door in de buitenlucht, liefst zo vroeg mogelijk in het eerste daglicht. Het licht in de ochtend bevat relatief veel blauw. Blauw licht remt de productie van melatonine (het hormoon dat je slaperig maakt). Blijf daarnaast ook in beweging en vergeet je vitamientjes niet! Ohja, en een handje walnoten per dag schijnt ook te helpen!

Goed verzekerd


Zeker nu de winter eraan komt en het koude weer zeer onvoorspelbaar is, is het belangrijk om je auto goed te verzekeren. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een losgewaaide boomtak zit zo door je voorruit heen. Hoe zorg jij dat je goed verzekerd bent? Kies jij voor de Allrisk verzekering of is dat volgens jou nergens voor nodig? Laat je mening horen in de comments hieronder.

Knab Verzekeren


Wist jij al van Knab Verzekeren? Knab is jouw onvermoeibare en persoonlijke assistent. Ook voor al je verzekeringen. Wij bieden hierin persoonlijk advies gebaseerd op jouw situatie. Via Knab krijg je daarnaast altijd korting op jouw verzekering. Download de App om alles in 1 handig overzicht te zien.
Webcare Moderator bij Knab

Reageren

Bezig met uploaden:
0%
Bladeren
Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn.
 • :D
 • :?
 • :cool:
 • :S
 • :(
 • :@
 • :$
 • :8
 • :)
 • :P
 • ;)
Bekijk mobiele versie