Mijn eerste jaar bij Knab


AngelinaAngelina Auteur

Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Angelina heeft ontvangen van andere leden.

Medewerker Reacties: 41
Allrounder

Allrounder

18 januari 2017, 10:40

Wij zijn erg benieuwd hoe jij het eerste jaar bij Knab hebt beleefd. Heeft jouw relatie met Knab gebracht wat je ervan verwachtte? Wat gaat goed en wat kunnen we verbeteren?

Laat het ons weten in de comments hieronder. We horen het graag!
Klant Engagement bij Knab
Toon eerste bericht Verberg eerste bericht

Reacties (179)

 • jopiesaus

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten jopiesaus heeft ontvangen van andere leden.

  2-zits Reacties: 2

  28 mei 2018, 19:00

  Puur inhoudelijk doet de bank wat het moet doen. Heel simpel en eenvoudig een kwalitatief product neerzetten met degelijke service.
  Een ding houd ik Knab wel verantwoordelijk voor, na 1 jaar. Jullie brengen ons in contact met een boekhoudprogramma, de eerste maanden schijnt het gratis te zijn maar daarna moet je opeens betalen. Een normale fee is prima maar als je veel transacties moet koppelen dan moet je 25 euro per maand betalen. Breng daar nog eens de 1,50 die Knab in rekening brengt voor de transacties koppelen en 5 euro per maand aan het pakket dan zit je zo met boekhouder en alle kosten van Knab nabij de 100 EUR per maand. Dat vind ik persoonlijk erg jammer van Knab.
 • PamPam

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Pam heeft ontvangen van andere leden.

  Moderator Reacties: 919
  Allrounder

  Allrounder

  Expert

  Expert

  Lezer

  Lezer

  29 mei 2018, 11:01

  jopiesaus schreef:

  Puur inhoudelijk doet de bank wat het moet doen. Heel simpel en eenvoudig een kwalitatief product neerzetten met degelijke service.
  Een ding houd ik Knab wel verantwoordelijk voor, na 1 jaar. Jullie brengen ons in contact met een boekhoudprogramma, de eerste maanden schijnt het gratis te zijn maar daarna moet je opeens betalen. Een normale fee is prima maar als je veel transacties moet koppelen dan moet je 25 euro per maand betalen. Breng daar nog eens de 1,50 die Knab in rekening brengt voor de transacties koppelen en 5 euro per maand aan het pakket dan zit je zo met boekhouder en alle kosten van Knab nabij de 100 EUR per maand. Dat vind ik persoonlijk erg jammer van Knab.  Goedemorgen!

  Bedankt voor je bericht en je feedback. Vervelend om te lezen dat de voorwaarden rondom de boekhoudkoppeling niet duidelijk voor je zijn geweest. Heb je de koppeling afgesloten naar aanleiding van de informatie op de pagina startersvoordelen? Hier staat wel aangegeven dat enkel de eerste paar maanden gratis zijn. Hoe had jij dit graag anders gezien? Uiteraard ben je vrij in de keuze voor welk boekhoudpakket je gaat. Verder wordt het pakket niet via ons afgesloten, maar via het boekhoudprogramma zelf. Het blijft natuurlijk wel vervelend dat het niet duidelijk voor jou is geweest. Uiteraard ben je vrij om te switchen van boekhoudpakket als je dat wenst! Ik neem je feedback in ieder geval mee!

  Groet, Pam
  Webcare Moderator bij Knab
 • jopiesaus

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten jopiesaus heeft ontvangen van andere leden.

  2-zits Reacties: 2

  30 mei 2018, 00:42

  De kosten binnen perken bijvoorbeeld. Het gaat om de transacties die je moet koppelen en dat zijn er soms 100 na een kwartaal. Natuurlijk ben ik vrij om van provider te veranderen maar heb je wel enig idee hoeveel gedoe dat is? Als ondernemer heb je niet al te veel tijd over voor dit soort zaken. Knab had ook een eigen programma kunnen ontwikkelen en dat betaalbaar kunnen houden. Want op dit moment voel ik me gegijzeld door Moneybird en dat komt mede door Knab. Voor de rest ben ik prima tevreden over Knab. Snelle hulp via de App vind ik ijzersterk en een simpele interface kan ik ook waarderen. Uit religieuze redenen ontvang ik liever geen rente en kan dat via Knab gemakkelijk aan een goed doel doneren, ook dat vind ik een goede service alhoewel er niet veel keus is uit goede doelen die je kunt steunen.
 • David

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten David heeft ontvangen van andere leden.

  Community Manager Reacties: 383
  Allrounder

  Allrounder

  Expert

  Expert

  30 mei 2018, 08:11

  Hoi Jopiesaus,

  jopiesaus schreef:

  Knab had ook een eigen programma kunnen ontwikkelen en dat betaalbaar kunnen houden. Want op dit moment voel ik me gegijzeld door Moneybird en dat komt mede door Knab.


  Oei, dat is natuurlijk erg vervelend dat je je gegijzeld voelt door Moneybird en daar ons (mede)verantwoordelijk voor houd. Het lijkt mij dat dit toch in de informatievoorziening zit. We nemen dit in ieder geval mee in verbeteringen.

  Knab heeft zelf geen boekhoudkoppeling ontwikkeld, dit is een heel ander soort beestje dan voorzieningen voor betalen, sparen en beleggen. In de wereld van banken en financiële dienstverleners zijn wij ook nog relatief jong. We hebben toen daarin keuzes moeten maken over de basis die we nodig hadden om te starten, boekhoudprammering was er toen niet een van. We zijn hier aangewezen op andere leveranciers, met elk hun eigen beleid.

  Voor de rest ben ik prima tevreden over Knab. Snelle hulp via de App vind ik ijzersterk en een simpele interface kan ik ook waarderen. Uit religieuze redenen ontvang ik liever geen rente en kan dat via Knab gemakkelijk aan een goed doel doneren, ook dat vind ik een goede service alhoewel er niet veel keus is uit goede doelen die je kunt steunen.


  Fijn om te lezen dat wij je ook blij kunnen maken met andere onderdelen van Knab! :) Bedankt voor de complimenten.

  Groet, David
  Community Manager

Reageren

Bezig met uploaden:
0%
Bladeren
Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn.
 • :D
 • :?
 • :cool:
 • :S
 • :(
 • :@
 • :$
 • :8
 • :)
 • :P
 • ;)
Bekijk mobiele versie