Meerdere handelsnamen op zakelijke rekeningen


mzonnenberg78 Auteur

Je ziet hier hoeveel reputatiepunten mzonnenberg78 heeft ontvangen van andere leden.

Reacties: 0

29 september 2017, 09:34

In mijn werkmaatschappij heb ik meerdere handelsnamen en zou het mooi en handig vinden als ik voor iedere handelsnaam een eigen rekening kan openen in de account van de BV, echter wel met dien verstande dat de rekening die aan de handelsnaam is gekoppeld ook de naam van de handelsnaam heeft bij het ontvangen en betalen van gelden. Dit voorkomt verwarring en staat een stuk professioneler richting de klanten en leveranciers. Is dit te regelen?
 • PamPam

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Pam heeft ontvangen van andere leden.

  Moderator Reacties: 937
  Allrounder

  Allrounder

  Expert

  Expert

  Lezer

  Lezer

  3 oktober 2017, 14:22

  mzonnenberg78 schreef:

  In mijn werkmaatschappij heb ik meerdere handelsnamen en zou het mooi en handig vinden als ik voor iedere handelsnaam een eigen rekening kan openen in de account van de BV, echter wel met dien verstande dat de rekening die aan de handelsnaam is gekoppeld ook de naam van de handelsnaam heeft bij het ontvangen en betalen van gelden. Dit voorkomt verwarring en staat een stuk professioneler richting de klanten en leveranciers. Is dit te regelen?  Goedemiddag!

  Goede vraag, graag leg ik het je uit.

  Je kunt bij Knab voor één Kamer van Koophandel registratie één zakelijk pakket openen. Je kunt dus geen aparte zakelijke rekeningen openen per handelsnaam. Binnen je zakelijke pakket mag je wel meerdere betaalrekeningen hebben. Je kunt deze rekening intern apart een naam geven, maar dat heeft geen gevolgen voor de zichtbare tenaamstelling bij overboekingen. Je kunt zelf kiezen op welke handelsnaam je rekening geregistreerd staat en daarmee welke naam meekomt met je overboekingen.

  Op dit moment zijn er nog geen concrete plannen om het mogelijk te maken per handelsnaam een zakelijke rekening te openen. We zijn echter nog een jonge bank en ontwikkelen onszelf en onze producten constant. We luisteren daarbij graag naar de wensen van onze (potentiële) klanten.

  Groet, Pam
  Webcare Moderator bij Knab
 • Th. Prevoo

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Th. Prevoo heeft ontvangen van andere leden.

  2-zits Reacties: 2

  6 oktober 2017, 09:19

  [quote=Pam]
  mzonnenberg78 schreef:

  In mijn werkmaatschappij heb ik meerdere handelsnamen en zou het mooi en handig vinden als ik voor iedere handelsnaam een eigen rekening kan openen in de account van de BV, echter wel met dien verstande dat de rekening die aan de handelsnaam is gekoppeld ook de naam van de handelsnaam heeft bij het ontvangen en betalen van gelden. Dit voorkomt verwarring en staat een stuk professioneler richting de klanten en leveranciers. Is dit te regelen?  Dit zou tegemoet komen aan wensen van velen! KNAB graag mogelijk maken.
 • Nike

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Nike heeft ontvangen van andere leden.

  2-zits Reacties: 2

  19 maart 2018, 00:27

  Dit is echt een must-have, ook voor zzp'ers met meerdere handelsnamen. Het is nu richting klant verwarrend en komt wat onprofessioneel over als bedrijfsnaam op factuur niet overeenkomt met tenaamstelling van rekeningnummer. Dus ik wacht hier met smart op,
 • PamPam

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Pam heeft ontvangen van andere leden.

  Moderator Reacties: 937
  Allrounder

  Allrounder

  Expert

  Expert

  Lezer

  Lezer

  20 maart 2018, 20:29

  Nike schreef:

  Dit is echt een must-have, ook voor zzp'ers met meerdere handelsnamen. Het is nu richting klant verwarrend en komt wat onprofessioneel over als bedrijfsnaam op factuur niet overeenkomt met tenaamstelling van rekeningnummer. Dus ik wacht hier met smart op,  Ik ben het er zeker mee eens, ik ga intern navragen of er al ontwikkelingen zijn op dit gebied. Je hoort het nog van me!

  Groet, Pam
  Webcare Moderator bij Knab
 • PamPam

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Pam heeft ontvangen van andere leden.

  Moderator Reacties: 937
  Allrounder

  Allrounder

  Expert

  Expert

  Lezer

  Lezer

  17 april 2018, 15:20

  Hi All, helaas moet ik jullie over dit onderwerp teleurstellen. Om dit mogelijk te maken is er een wijziging in onze digitale infrastructuur noodzakelijk, en die ruimte hebben wij op dit moment niet. Daarom is de beslissing gemaakt ons eerst te focussen op andere zaken en daarom zal dit niet op de korte termijn aangeboden kunnen worden :(.

  Groet, Pam
  Webcare Moderator bij Knab

Reageren

Bezig met uploaden:
0%
Bladeren
Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn.
 • :D
 • :?
 • :cool:
 • :S
 • :(
 • :@
 • :$
 • :8
 • :)
 • :P
 • ;)
Bekijk mobiele versie