Jongerenrekening / Kinderrekening


WernerSchultink Auteur

Je ziet hier hoeveel reputatiepunten WernerSchultink heeft ontvangen van andere leden.

2-zits Reacties: 1

8 mei 2016, 19:14

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant van KNAB. Echter vanaf mis ik ook iets in de aangeboden pakketten.
De mogelijkheid om een rekening te openen voor je kinderen.
Ik vindt dat ook kinderen om moeten leren gaan met geld. Wanneer ze een bankrekening hebben en ze inzicht krijgen in hun inkomsten en uitgaven kunnen ze hier reeds gewend mee raken. Echter ik wil natuurlijk wel via de zijlijn meekijken in hun uitgave patroon.
Is het ook mogelijk om dit te faciliteren.
Kortom:
- eigen rekening + bankpas
- APP op de telefoon met alleen hun eigen bankrekening
- Hoofdrekeninghouder die inzage heeft

Lijkt mij in ieder geval een zeer welkome aanvulling.
Beste antwoord door Pam

Hi Youssef (en de rest),

We zijn er nogmaals achteraan gegaan. Er is een heel duidelijk besluit genomen namelijk:

Op dit moment willen we eerst huidige producten gaan optimaliseren. De jongerenrekening is opgeschoven naar de lange termijn.

Ik snap dat dit niet is wat jullie willen horen, maar eerlijker dan dit kunnen we niet zijn. Youssef, jouw idee voor het starten van een poll lijkt ons goed. Wij zullen dit in overweging nemen tegen de tijd dat er ruimte is voor een jongerenrekening.

Groet, Pam


Helaas afgekeurd voor de korte termijn. Laat hier je stem horen!

Bekijk originele reactie
Toon eerste bericht Verberg eerste bericht
 • gversluis

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten gversluis heeft ontvangen van andere leden.

  2-zits Reacties: 1

  26 november 2018, 21:51

  We hebben een zakelijke en een tweede priverekening bij Knab, onze prive-hoofdrekening loopt nu nog bij ABN AMRO. We willen alles bij 1 bank onderbrengen en zijn erg ontevreden over ABN AMRO, maar Knab valt door dit punt voor ons ook af. De kans bestaat dus dat jullie klanten kwijtraken door dit gemis.
 • David

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten David heeft ontvangen van andere leden.

  Community Back-up Reacties: 542
  Allrounder

  Allrounder

  Expert

  Expert

  27 november 2018, 08:00

  Hoi gversluis,
  gversluis schreef:

  We hebben een zakelijke en een tweede priverekening bij Knab, onze prive-hoofdrekening loopt nu nog bij ABN AMRO. We willen alles bij 1 bank onderbrengen en zijn erg ontevreden over ABN AMRO, maar Knab valt door dit punt voor ons ook af. De kans bestaat dus dat jullie klanten kwijtraken door dit gemis.  Bedankt voor je reactie. Jammer dat wij nu onvoldoende aansluiten voor een volledige overstap.

  Het hele leven is keuzes maken, en dat is voor ons niet minder dan voor elk ander en daarmee ook een van de redenen waarom wij nog geen rekeningen hebben voor kinderen. Ik hoop dat we tijdig een oplossing kunnen uitbrengen waardoor een vertrek van Knab niet noodzakelijk zal zijn.

  Groet, David
  Community Back-up
 • GeeJee

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten GeeJee heeft ontvangen van andere leden.

  2-zits Reacties: 1

  3 december 2018, 23:03

  Hallo, Net als vele anderen hier volg ik de discussie over de mogelijkheid van een kindrekening. Dit is iets waar ik ook met smart op heb zitten wachten en ik zeg het met nadruk op hen zitten wachten want ik heb besloten om over te stappen naar een bank die haar klanten wel serieus neemt en kan bieden wat ik als klant zoek namelijk een one stop shop voor al mijn financiële zaken.

  Wat ik zo vreemd vind aan deze hele discussie is dat Knab zich verschuild achter de zogenaamde technische onmogelijkheid van het regelen van de identificatie. Andere online en traditionele banken hebben dit wel geregeld waarom is dit dan geen prio voor Knab. Ik hoef voor het aanvragen van een rekening niet meer langs een kantoor, niet bij de RABObank, ABN AMRO en zelfs niet bij Triodos en Bunq dus waarom krijgt Knab dit niet voor elkaar?
 • minneberber

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten minneberber heeft ontvangen van andere leden.

  2-zits Reacties: 1

  10 januari 2019, 19:32

  Ik vind dit eigenlijk ook best wel een groot gemis. Het zorgt ervoor dat ik nog steeds bij ING een bankrekening heb... Ik verwacht in 2019 dat deze functionaliteit er toch wel in gaat komen. Anders is het weer exit...
 • Youssef

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Youssef heeft ontvangen van andere leden.

  Hoekbank Reacties: 117
  Allrounder

  Allrounder

  2 februari 2019, 19:18

  Aangezien deze discussie al bijna 3 jaar loopt ben ik toch benieuwd of Knab niet enige prioriteit kan leggen bij de 'jongere' klanten'. ASN en Triodos lukt het ook wel.

  Technisch gezien hoeft er (nu nog)niet al te veel te veranderen, aangezien de 'volwassene' binnen zijn/haar pakket 1 extra rekening+spaarrekening opent voor het kind (als eerste stap). Eventuele ID controles kunnen met behulp van PostNL bijvoorbeeld.

  Voor jongeren/studenten van >18 kan het identificatieproces hetzelfde gaan zoals dit standaard is. En dan gedurende de studententijd bijvoorbeeld korting op het Basis pakket.
 • PamPam

  Je ziet hier hoeveel reputatiepunten Pam heeft ontvangen van andere leden.

  Moderator Reacties: 1086
  Allrounder

  Allrounder

  Expert

  Expert

  Lezer

  Lezer

  8 februari 2019, 10:57

  Youssef schreef:

  Aangezien deze discussie al bijna 3 jaar loopt ben ik toch benieuwd of Knab niet enige prioriteit kan leggen bij de 'jongere' klanten'. ASN en Triodos lukt het ook wel.

  Technisch gezien hoeft er (nu nog)niet al te veel te veranderen, aangezien de 'volwassene' binnen zijn/haar pakket 1 extra rekening+spaarrekening opent voor het kind (als eerste stap). Eventuele ID controles kunnen met behulp van PostNL bijvoorbeeld.

  Voor jongeren/studenten van >18 kan het identificatieproces hetzelfde gaan zoals dit standaard is. En dan gedurende de studententijd bijvoorbeeld korting op het Basis pakket.  HI Youssef,

  Helaas nog geen update hierover. We werken met afgeleide identificatie en dat is de voornaamste reden dat het (nog) niet mogelijk is. Op die manier identificeren we onze klanten. Daarnaast heeft het veel impact op interne processen. We hebben op dit moment andere prioriteiten gesteld zoals PSD2, Instant Payments en Mobiel. Dus helaas nog geen nieuws over kinderrekeningen. Het is zeker iets wat vaak terug blijft komen en ook zeker over nagedacht wordt vanuit onze kant. Zodra we een mogelijkheid zien en hierin plannen hebben gemaakt, dan laten we dit zeker weten aan jullie.

  Groet, Pam
  Webcare Moderator bij Knab

Reageren

Bezig met uploaden:
0%
Bladeren
Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn.
 • :D
 • :?
 • :cool:
 • :S
 • :(
 • :@
 • :$
 • :8
 • :)
 • :P
 • ;)
Bekijk mobiele versie